Oare pot si eu?

Cu cartea prinsă strâns între degete mușcă zgomotos dintr-un măr, pupilele i se dilată din ce în ce mai mult pe măsura ce coboară în josul paginii. Este târziu și ochii dau semne evidente de oboseală dar nu vrea să rateze niciun cuvințel  din povestea de dragoste ce este atât de captivantă care a prins-o într-o lume ireală în care “el” este tot ceea ce-și dorește “ea”. Orele trec pe nesimțite iar Adalen trece cu și mai mult entuziasm la fiecare nouă pagină. Când și ultima pagină a fost citită, simte o ușurare în degete și sufletul parcă îi plutește deasupra norilor. Oare cum se simte dragostea? Oare o voi găsi și eu?lezanje-na-kavcu

Se întristează prevăzându-și un viitor simplu la fel ca viața ei de acum. Nimic nu pare suficient de incitant încât să o poată scoate din cotidian. Adalen este o fată simplă, cu o viață simplă, știe că nu este urâtă dar nu se consideră nici  frumoasă, nu este nici slabă, nici grasă, nici înaltă, nici scunda, nici deșteaptă, nici proastă. Doar un om mediocru și atât. Cine se poate îndrăgosti de un om atât de banal?

”Doamne, îmi doresc mai mult decât o relație banală, îmi doresc să îmi explodeze inima de iubire și într-o zi să fac inima cuiva să explodeze din dragoste pentru mine!”

 

Și Dumnezeu i-a dat, poate mai mult decât se gândea vreo data că o să primească și cu siguranță mult mai mult decât putea duce. Dar nu asta ceruse oare?

 

Urmăriți pagina de Facebook a blog-ului ( link aici ) sau apăsați butonul de follow pentru a primi toate noutățile direct pe mail

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s